Ett företag med riktigt härlig personal

Halloj, det var ju ett tag sedan jag skrev ett inlägg men tänkte skriva ett idag då jag verkligen saknat det. Det ska bli ett intressant inlägg för er som är intresserade att få veta mer om ett företag som jobbar inom entreprenad i Landskrona. Om du känner at du inte får tillräckligt med information från mig finns det mer information här.

Den största delen av min fritid lägger jag på att meka med våra bilar, både för att få dem bättre i praktiken men även för att snygga till dem lite. Fram tills nu har jag bara kunnat göra det utomhus och eftersom jag bor i Sverige levererar ju inte alltid vädret på topp, vilket har gjort att jag inte kan meka så mycket som jag faktiskt vill. Jag bestämde mig en dag för att kunde hjälpa mg att bygga ett garage där jag instället kunde så och pilla med bilarna, företaget jag anlitade heter Sylvest Bygg och Anläggning och arbetar inom entreprenad i Landskrona. De hjälpte mig att gå från en idé till ett färdigt garage, jag fick otroligt bra hjälp av dem med bland annat att bygga grunden till garaget. Efter mycket trevlig tid med arbetarna står jag idag med ett färdigt resultat, jag har äntligen ett garage där jag kan stå inomhus och meka, allt tack vare deras underbara arbete. Om du skulle vara i behov av hjälp inom entreprenad i Landskrona är det här ett företag jag verkligen kan rekommendera helhjärtat efter att jag fått sådan otrolig hjälp och service. Nu kan jag äntligen lägga all den fritid jag vill på mina bilar.

Du gillar kanske också...